banner top 630
A+ A A-

Izrada internet stranica

webjpPoslovanje bez internet stranice je kao dućan bez izloga!

Ponekad do nas dođu komentari tipa: "što će nam internet stranica, mi se ne koristimo internetom...". To je možda istina, ali Vaši potencijalni klijenti ga koriste. A ako zanemarite određenu publiku (koja je svakim danom sve brojnija), s vremenom će ta publika zanemariti Vas!

Druga vrsta komentara koje znamo čuti glase: "internet stranice su užasno skupe, znam čovjeka koji je platio desetke tisuća kuna...". I to je istina. Internet stranice mogu biti skupe, ali i ne moraju. Sve ovisi o tome što bi htjeli napraviti, kako bi htjeli da Vaša stranica izgleda, kakve mogućnosti i potencijale treba imati itd. 

responzivni dizajn - responsive designJedna od najvažnijih stavki koje mnogi danas zanemaruju je podatak da se već više od 50% internet prometa odvija preko mobilnih i tablet uređaja. Da li se Vaša stranica pravilno otvara preko bilo kojeg uređaja? Koliko ste kupaca izgubili jer nemate internet stranicu koja je dizajnirana na način da se prilagođava svakoj vrsti uređaja? A koliko je kupaca je otišlo na stranicu Vaše konkurencije zbog toga?

KLIK marketing ima tim profesionalnih web dizajnera koji prate najnovije svjetske trendove i tehnologije. Sve naše stranice izrađene su poštujući najnovija HTML5 pravila i CSS3 dostignuća, dostupne su putem svih internet pretraživača te se povezuju sa postojećim društvenim mrežama (Facebook, Google+, Twitter,...).
socialbrowsers

Najčešće pitanje sa kojim se susrećemo je: "koliko će nas to koštati?". Cijena izrade internet stranica se kreće od 5.000,oo kn (jednostavna prezentacija tvrtke), pa do nekoliko desetaka tisuća kuna za složene stranice (novinski portali, grupna kupovina, internet trgovina,..).

Ako gledate na sredstva koja ćete potrošiti za izradu internet stranice kao trošak - nemojte trošiti novac uzalud!
Ako gledate na sredstva koja ćete potrošiti za izradu internet stranice kao investiciju - pametno uložite u proširenje poslovnih mogućnosti!

kontaktKontaktirajte nas bez obaveza kako bi dobili najbolju ponudu za Vaše poslovanje!

Bookmaker betfair Bonus review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.co.uk

Germany bookmaker b.artbetting.de review by ArtBetting.de

Bookmaker Greece BET365 review by ArtBetting.gr

Back to top