banner top 630
A+ A A-

Optimizacija internet stranica (SEO)

seoKoliko puta ste u Google ukucali određeni pojam (ključnu riječ) u nadi da će izaći naziv Vaše tvrtke, a na listi se nalazi samo konkurencija?

Zamislite koliko puta dnevno su isto napravili Vaši potencijalni klijenti? I otišli na stranice konkurencije, a ne na Vaše...

Kako to spriječiti? Najjednostavnije rješenje ima na prvi pogled kompliciran naziv - optimizacija internet stranice za internet tražilice. Ili na engleskom Search Engine Optimization, poznat još i po kratici SEO.

KLIK marketing pruža uslugu optimizacije internet stranica kako bi iste pronašle najbolji put ka vrhu liste na Google-u i drugim internet tražilicama (Yahoo, Bing,...). Vi ne trebate poznavati SEO tehnike, time se mi bavimo.

Cijena inicijalne SEO analize, usporedbe ključnih riječi na Vašoj stranici i na stranici konkurentnih tvrtki, uz izvještaj na pedesetak stranica kreće se od 500,oo kn po jednoj ključnoj riječi, ovisno o količini zahtjeva sa Vaše strane.

Pogledajte primjer jedne SEO analize i sami procijenite u kakvom je "stanju" Vaša internet stranica.

Sama analiza ne znači odmah i uspijeh, to je tek prvi korak. Proces "guranja" Vaše stranice prema vrhu tražilice sukladno odabranim ključnim riječima može trajati od 2-4 mjeseca, i niti onda ne možemo biti sto posto sigurni da ćemo dosegnuti prvo mjesto. Svatko tko govori suprotno, jednostavno ne govori istinu.

kontaktKontaktirajte nas za neobavezne SEO konzultacije.

Bookmaker betfair Bonus review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.co.uk

Germany bookmaker b.artbetting.de review by ArtBetting.de

Bookmaker Greece BET365 review by ArtBetting.gr

Back to top