banner top 630
A+ A A-

Guerilla marketing

guerrillaGerila marketing je jedan od najpopularnijih termina u svijetu marketinga posljednjih godina. Ali što točno znači Gerila marketing?

Gerila marketing su sve one aktivnosti koje nam omogućavaju prezentaciju tvrtke ili određenog proizvoda, na nov, atraktivan način, koji istovremeno ne iziskuje velike troškove, dok povratno daje reakciju publike i stvara "wow" efekt.

Kako bi maksimalno iskoristili mogućnosti gerila marketinga, potrebno je "kliknuti" se sa svojom marketinškom agencijom i zajedno osmišljati razne aktivnosti. KLIK marketing ne izmišlja "toplu vodu", mi primjenjujemo vlastita iskustva, kao i iskustva srodnih tvrtki diljem svijeta.

Prilikom pokretanja vlastitog poslovno-informativnog gradskog internet portala www.rijeka-klik.hr i mi smo posegli za pojedinim tehnikama gerila marketinga koje su minimalno koštale, a imale su značajan doseg ka ciljanoj publici. Konvencionalnim načinom oglašavanja trošak prezentacije bio bi daleko viši od predviđenog budgeta za marketinške aktivnosti.

Internet portal www.rijeka-klik.hr pokrenut je u tjednu glavne maškarane povorke u Rijeci. Postavili smo banner na platnu sa nazivom portala www.rijeka-klik.hr na balkon koji se nalazi netom iza glavne pozornice oko koje se skupljalo tisuće posjetitelja, te je ista osvanula i u brojnim dnevnim novinama, kao i na nacionalnim televizijama. Trošak izrade i postavljanja bannera bio je cca 1.000,oo kn, a ukoliko zbrojite pojavljivanje na televiziji i u dnevnim novinama, iznos koji bi inače trebali platiti za navedeno oglašavanje brojao bi se u desetinama tisuća kuna.

 platno - nasred korza

Kontakt obrazacSvakodnevno imamo veliki broj sličnih ideja, te željno očekujemo Vaš poziv kako bi bez obaveza raspravili o mogučnostima prezentacije Vašeg poslovanja tehnikama Gerila marketinga.

 

Bookmaker betfair Bonus review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.co.uk

Germany bookmaker b.artbetting.de review by ArtBetting.de

Bookmaker Greece BET365 review by ArtBetting.gr

Back to top