banner top 630
A+ A A-

Roll-Up sustavi Rijeka - pingvin u Rijeci

roll-upRoll-Up ili popularni "pingvin" je vrsta promo vizuala kod kojeg se oglasna površina (grafika) izvlači iz njegove baze (kao što i sam naziv kaže - zarola se u kučište) te mu isto osigurava zaštitu i jednostavno manipuliranje prilikom transporta.

U mogućnosti smo ponuditi i dupli roll up (obostrani vizual) za bolju prezentaciju u otvorenim prostorima, te "mini" roll up dimenzije A4 koji se može idealno koristiti na promo pultu, stolu ili u izložbenoj vitrini kao i rotirajući roll-up za jednostavnu automatsku izmjenu dvije reklame.

Sva pakiranja se sastoje od
aluminijskog stalka, transportne torbe s dodatnim ojačanjem te kartonske kutije.

Opširnije:Roll-Up sustavi Rijeka - pingvin u Rijeci

Promo zid Rijeka - samostojeći reklamni zid u Rijeci

samostojeći zidSamostojeći reklamni zid (pano) je vrsta promo vizuala koja uz pomoć svoje žičane konstrukcije može nositi veliku reklamnu površinu od 10tak m2.
Reklamni pano je idealno rješenje u situacijama dislociranih prezentacija i sajmova ili različitih evenata.
Odlikuje ga jednostavno i brzo postavljanje i vrlo lagana aluminijska konstrukcija, te transportna kutija na kotačima, za lak i siguran transport. Grafika se postavlja pomoću magnetnih traka.
Za reklamni zid postoje i specijalizirana rasvjetna tijela, koja se montiraju na sam vrh konstrukcije. Moguće je postaviti do 4 rasvjetna tijela na jedan reklamni pano.
U paketu svakog reklamnog panoa se nalazi: promo zid, prijanjajuće magnetne trake, 2 halogene lampe, torba sa kotačićima, kartonska kutija.

Opširnije:Promo zid Rijeka - samostojeći reklamni zid u Rijeci

Bookmaker betfair Bonus review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.co.uk

Germany bookmaker b.artbetting.de review by ArtBetting.de

Bookmaker Greece BET365 review by ArtBetting.gr

Back to top