banner top 630
A+ A A-

Dizajn ili design?

web-desOdgovor na ovo pitanje nije toliko bitan, koliko je bitno da ga ne zanemarimo!

Svakodnevno čujemo komentare - ma nema to veze, napravio sam ja sam neki logotip, to je tek tako da imamo, i sl.

Istina je drugačija. Kao i svaki dio Vašeg poslovanja, korisnici Vaših usluga procjenjuju Vašu tvrtku upravo preko vizuala - logotipa i popratnih grafičkih rješenja, čak i mnogo više nego što Vam se to možda čini na prvi pogled.

Naime, većina potencijalnih klijenata prvi susret sa Vašom tvrtkom u obliku informacije primaju upravo vizualno - preko vizitke, letka, plakata, ili nekog drugog oblika komunikacije.

Iz tog razloga, izuzetno je važno da, nakon što ste uložili značajna sredstva u pokretanje vlastitog poslovanja, jedan minimalni postotak, ili čak u nekim slučajevima promil navedene investicije odvojite za vizualno rješenje kojim ćete privući nove klijente.

Ovo se može odnositi na Vas i ako imate dugo uhodani posao. S vremena na vrijeme sve zaslužuje malo ušminkavanja, pa tako i Vaš logotip. Uostalom, s vremena na vrijeme osvježite i zidove u poslovnici, zar ne?

KLIK marketing ima ponajbolje stručnjake na polju grafičkog dizajna, te smo stoga u mogućnosti ponuditi rješenja za sve Vaše potrebe.

Cijena izrade knjige standarda (kompletno grafičko vizualno rješenje) kreće se u rasponu od 3.000,oo do 5.000,oo kn, ovisno o specifičnosti svakog pojedinog zadatka.

Kako bi mogli kvalitetno procijeniti Vaše želje i potrebe, potrebno je prije toga upoznati se sa Vašim poslovanjem, kakav Vam je profil postojeće klijentele, te kakve su Vam želje u komunikaciji sa potencijalnim klijentima.

kontaktKontaktirajte nas bez obaveza, naši stručnjaci mogu ponuditi odgovor na sva Vaša pitanja!

Bookmaker betfair Bonus review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.co.uk

Germany bookmaker b.artbetting.de review by ArtBetting.de

Bookmaker Greece BET365 review by ArtBetting.gr

Back to top