banner top 630
A+ A A-

Citylight u Rijeci

piramidaOglašavanje putem Citylight oglasnih površina je - efektno! Što god pričali o tome...

KLIK marketing pruža mogućnost oglašavanja putem službenih oglasnih City Light površina u Rijeci i okolici, na najfrekventnijim lokacijama. Na Vaš zahtjev u mogućnosti smo osigurati i nacionalnu kampanju - prisutnost u svim gradovima u Hrvatskoj.

delta bus kolodvorCitylight površine se nalaze na izrazito frekventnim pozicijama u gradu, ponajviše u sklopu autobusnih stanica te su samim time izuzetno interesantni zbog pažnje koju zaokupljaju putnicima dok čekaju na dolazak autobusa. Odaberite "klasični" city light (npr. uz autobusne stanice), city light u okruglim stupovima sa satom ili city light na stupovima javne gradske rasvjete.

Redovan cjenik usluga oglašavanja putem City Light oglasnih površina:

KATEGORIJA / POZICIJA CIJENA U KN (bez PDV-a) / 14 DANA
I kategorija 1.634,oo
II kategorija 1.330,oo
III kategorija 1.026,oo
IV kategorija 760,oo

* dimenzije oglasnih površina su 118,5 x 175 cm; cijene su izražene u kunama, bez PDV-a te ne uključuju grafičku pripremu, tisak i manipulativne troškove

Manipulativni troškovi obuhvaćaju cjelokupnu logistiku distribucije po Republici Hrvatskoj do pripreme plakata za postavljanje i iznose 90,oo kn + pdv (do 50 oglasnih površina).

Redovan cjenik ostalih usluga:

NAZIV USLUGE
CIJENA U KN (bez PDV-a)
grafička priprema 500,oo
tisak do 10 plakata 150,oo / kom
tisak do 50 plakata 120,oo / kom

 * cijene su okvirne, u kunama i izražene bez PDV-a, molimo kontaktirajte nas za točnu ponudu prema količini i vrsti zahtjeva

cityligh rasvjetaKLIK marketing Vam uz "klasične" city light oglasne pozicije pruža mogućnost oglašavanja i putem City light-a na stupovima javne rasvjete. Ovaj oblik oglašavanja ponajviše se koristi za oglašavanje u obliku putokaza do Vašeg prodajnog mjesta.


Redovan cjenik usluga oglašavanja putem City Light oglasnih površina (obostrani oglas):

RAZDOBLJE CIJENA U KN (bez PDV-a) MJESEČNO
3 mjeseca 3.847,5o 1282,5o
6 mjeseci 7.290,oo 1.215,oo
12 mjeseci 12.960,oo 1.080,oo

* dimenzije oglasnih površina su 140 x 100 cm; cijene su izražene u kunama, bez PDV-a te ne uključuju grafičku pripremu, tisak i manipulativne troškove. Minimalno razdoblje zakupa je 3 mjeseca, za količine iznad 20 kom odobravamo dodatni popust. Cijena prve postave je uključena u cijenu zakupa, a svaka naknadna postava i demontaža se naplaćuje 500,oo kn/kom + PDV. Avansno plaćanje je obavezno.

Redovan cjenik ostalih usluga:

NAZIV USLUGE
CIJENA U KN (bez PDV-a)
grafička priprema 500,oo
tisak do 40 plakata 200,oo / kom
tisak do 80 plakata 100,oo / kom

* cijene su okvirne, u kunama i izražene bez PDV-a, molimo kontaktirajte nas za točnu ponudu prema količini i vrsti zahtjeva

Rokovi za predaju materijala za tisak i dostavu plakata:
Kampanja (postavljanje plakata) počinje svaki drugi četvrtak prema kalendaru postave plakata i može trajati ovisno o lokaciji i vremenskim uvjetima od 48 do 72 sata.
Pripremu je potrebno dostaviti minimalno 10 dana prije početka kampanje. Za pripremu dostavljenu nakon navedenog roka ne garantiramo postavu plakata na vrijeme.
Naručitelj se obvezuje dostaviti plakate najkasnije 7 (sedam) dana prije početka kampanje i obavezan je osigurati min. 20% više plakata za održavanje plakatnih površina. Za slučaj da izvršitelj ne zaprimi rezervne plakate, izvršitelj nije odgovoran za loše stanje plakata tijekom kampanje.
Ukoliko dođe do kasnije postave plakata naručitelj radi kašnjenja isporuke plakata ili pripreme, naručitelj nema pravo potraživati produljenje akcije. Plakate koji nisu izrađeni u skladu s tehničkim standardima, ne prihvaćamo i ne postavljamo.

KLIK marketing raspolaže praktično svim oglasnim površinama za Citylight plakate u gradu Rijeci, te funkcioniramo na vrlo jednostavan način - Vi poželite, a mi to ostvarimo!

kontaktMolimo kontaktirajte nas za detalje oglašavanja putem citylight plakata kako bi zajedno mogli raspraviti mogućnosti postavljanja efikasne kampanje.

Bookmaker betfair Bonus review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.co.uk

Germany bookmaker b.artbetting.de review by ArtBetting.de

Bookmaker Greece BET365 review by ArtBetting.gr

Back to top