banner top 630
A+ A A-

Jumbo plakati u Rijeci

Orijeka-klikglašavanje putem velikih plakatnih površina je - efektno! Što god pričali o tome...

KLIK marketing pruža mogućnost oglašavanja putem službenih oglasnih površina u Rijeci i okolici, na najfrekventnijim lokacijama. Na zahtjev klijenta u mogućnosti smo osigurati i nacionalnu kampanju - prisutnost u svim gradovima u Hrvatskoj.

Jumbo plakati (billboard oglasne površine) kao vanjski (outdoor) oglas izuzetno je uočljiv. Dostupan je 24 sata na dan, 7 dana u tjednu - bez obzira na vremenske uvjete. Prilikom zakupa jumbo plakata možete biti sigurni u jedno - Vaša oglasna poruka će biti vidljiva!

Redovan cjenik usluga oglašavanja putem jumbo plakata (billboard oglasnih površina):

KATEGORIJA / POZICIJA CIJENA U KN (bez PDV-a) / 14 DANA
A - super star standard 1.725,oo
B - premium standard 1.425,oo
C - select standard 1.125,00
D - standard 825,oo

* dimenzije oglasnih površina su 504x238 i 400x300; cijene su izražene u kunama, bez PDV-a te ne uključuju grafičku pripremu, tisak i manipulativne troškove

Manipulativni troškovi obuhvaćaju cjelokupnu logistiku distribucije po Republici Hrvatskoj do pripreme plakata za mokro lijepljenje i iznose 112,50 kn + pdv (do 50 oglasnih površina).

Redovan cjenik ostalih usluga:

NAZIV USLUGE
CIJENA U KN (bez PDV-a)
grafička priprema 500,oo
tisak do 10 plakata 250,oo / kom
tisak do 50 plakata 200,oo / kom

 * cijene su okvirne, u kunama i izražene bez PDV-a, molimo kontaktirajte nas za točnu ponudu prema količini i vrsti zahtjeva

Rokovi za predaju materijala za tisak i dostavu plakata:
Kampanja (ljepljenje plakata) počinje svaki drugi četvrtak prema kalendaru postave plakata i može trajati ovisno o lokaciji i vremenskim uvjetima od 48 do 72 sata.
Pripremu je potrebno dostaviti minimalno 10 dana prije početka kampanje. Za pripremu dostavljenu nakon navedenog roka ne garantiramo postavu plakata na vrijeme.
Naručitelj se obvezuje dostaviti plakate najkasnije 7 (sedam) dana prije početka kampanje i obavezan je osigurati min. 20% više plakata za održavanje plakatnih površina. Za slučaj da izvršitelj ne zaprimi rezervne plakate, izvršitelj nije odgovoran za loše stanje plakata tijekom kampanje.
Ukoliko dođe do kasnije postave plakata naručitelj radi kašnjenja isporuke plakata ili pripreme, naručitelj nema pravo potraživati produljenje akcije. Plakate koji nisu izrađeni u skladu s tehničkim standardima, ne prihvaćamo i ne postavljamo.

KLIK marketing raspolaže praktično svim oglasnim površinama za jumbo plakate (billboard oglasne površine) u gradu Rijeci, te funkcioniramo na vrlo jednostavan način - Vi poželite, a mi to ostvarimo!

kontaktMolimo kontaktirajte nas za detalje oglašavanja putem jumbo plakata kako bi zajedno mogli raspraviti mogućnosti postavljanja efikasne kampanje.

Bookmaker betfair Bonus review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.co.uk

Germany bookmaker b.artbetting.de review by ArtBetting.de

Bookmaker Greece BET365 review by ArtBetting.gr

Back to top