banner top 630
A+ A A-

Reklama na autobusu u Rijeci

busevi

Reklama koja istovremeno impresionira svojom veličinom, ističe se između drugih i "putuje" po gradu... to je reklama na vozilima javnog gradskog prijevoza!

Iako na prvi pogled izgleda skupo, iznos koji se mora odvojiti za kampanju putem vanjskih oglasnih površina na autobusima Autotroleja zapravo je ekvivalentan iznosu 2-3 jumbo plakata na mjesec. Ipak, za razliku od jumbo plakata koji su na fiksnim pozicijama, ove oglasne površine se mogu vidjeti po cijelom gradu, a može se dogovoriti i točna ruta na kojoj će se kretati oslikani autobus!

Svaka strana autobusa ima drugačiju komunikaciju prema ciljanoj publici, a zajedno čine  cjelinu:

 a) LIJEVA STRANA leva dolg ILI leva kratek

Oglasne poruke na  lijevoj strani autobusa su namijenjene kako vozačima i njihovim suputnicima, tako i pješacima i ostalim prolaznicima. Njihov sadržaj mora biti jasan i čitljiv jer ga ciljana skupina prihvaća brzo, odnosno u vrlo kratkom vremenskom razdoblju.

b) DESNA STRANA desna dolg ILI desna kratek

Oglasne poruke na desnoj strani autobusa su više informativnog karaktera i prije svega su namijenjene putnicima na autobusnim stajalištima i prolaznicima koji oglasnu poruku pročitaju iz neposredne blizine.

c) STRAŽNJA STRANA zadnja cela ILI zadnja pol

Oglasne poruke na stražnjoj strani autobusa su namijenjene pretežno vozačima i njihovim suputnicima. To posebno važi za poziciju STRAŽNJA STRANA – pola.
Pozicija STRAŽNJA STRANA - cijela je  pored vozača i njihovih suputnika orijentirana i na prolaznike te je usmjerena prvenstveno na odluke o kupnji proizvoda ili korištenju usluga. Posebnost oglasnih površina na stražnjoj strani autobusa je u tome što je mogućnost čitanja oglasne poruke znatno duža.

d) CIJELI AUTOBUS celi dolg ILI celi kratek

Kompletno oslikavanje autobusa u svrhu oglašavanja je najučinkovitiji način iskorištavanja autobusne površine i doseže daleko najveću pozornost ciljane skupine. Autobus oslikan sa reklamnom porukom preko cjelokupne vanjske površine je  uočljiviji od ostalih i posebno se  ističe u prometu. Tako oslikan autobus predstavlja veliki objekt oglašavanja. Njegova veličina iznenađuje i stvara se dojam velike snage oglašivača.

cjenik reklama bus autotrolej
bus autotrolej2

Cijene su okvirne na period od 12 mjeseci. Moguć je zakup oglasnih površina i na kraći period (po mjesecima). Svim klijentima koji koriste više drugih usluga naše marketinške agencije u mogućnosti smo osigurati dodatni rabat.
*Cijena produkcije uključuje izradu, apliciranje, održavanje i skidanje promidžbene poruke (naljepnica).  Za sadržaj promidžbene poruke odgovara zakupnik oglasnog prostora. KD Autotrolej zadržava pravo neapliciranja promidžbene poruke, ukoliko ista nije u skladu sa propisima.
Sve cijene su u kunama i ne uključuju PDV.

U suradnji s našim partnerima, u mogućnosti smo organizirati nacionalnu kampanju na autobusima javnog gradskog prijevoza pokrivajući sve veće hrvatske gradove.

 kontaktMolimo kontaktirajte nas za detalje oglašavanja putem oglasnih površina na autobusima javnog gradskog prijevoza kako bi zajedno mogli raspraviti mogućnosti postavljanja efikasne kampanje.

Bookmaker betfair Bonus review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.co.uk

Germany bookmaker b.artbetting.de review by ArtBetting.de

Bookmaker Greece BET365 review by ArtBetting.gr

Back to top